Den bedste italienske restaurant i Køge

Leder du efter et lækkert italiensk måltid? Kig ikke længere end til den bedste italienske restaurant i Køge! Vores kokke er passionerede omkring deres mad, og de sætter en stor ære i at skabe autentiske italienske retter, der vil pirre dine smagsløg. Fra klassiske pastaretter til mundvandsdrivende pizzaer, vi har noget for enhver smag! Kom og besøg os i dag og oplev smagen af Italien.

Introducer restauranten og dens ejer

Hvis du er på udkig efter et lækkert italiensk måltid, skal du ikke lede længere end til den bedste italienske restaurant i Køge! Vores kokke er passionerede omkring deres mad og sætter en stor ære i at skabe autentiske italienske retter. Uanset om du har lyst til en klassisk pastaret eller en mundvandsdrivende pizza, har vi noget for enhver smag! Kom og besøg os i dag og oplev smagen af Italien.

Ejeren af restauranten er Luigi Giordano, som er født og opvokset i Napoli, Italien. Luigi har lavet mad siden han var en lille dreng og har lært alle sine opskrifter af sin mor. Da han flyttede til Danmark, besluttede han sig for at åbne sin egen restaurant, så han kunne dele sin passion for det italienske køkken med andre.

Fortæl lidt om restaurantens historie

Restauranten blev åbnet i 2010 af Luigi Giordano, der er født og opvokset i Napoli, Italien. Luigi har lavet mad siden han var en lille dreng og har lært alle sine opskrifter af sin mor. Da han flyttede til Danmark, besluttede han sig for at åbne sin egen restaurant, så han kunne dele sin passion for det italienske køkken med andre.

Restauranten ligger i hjertet af Køge, kun en kort gåtur fra banegården. Det er det perfekte sted at stoppe op og få en bid mad, inden man udforsker den smukke by.

Når du træder indenfor, vil du føle dig som om du er blevet transporteret til Italien! Væggene er dekoreret med billeder af berømte italienske seværdigheder, og der er endda en pizzaovn, hvor du kan se vores kokke tilberede dit måltid.

Diskutere de typer mad og drikkevarer, der tilbydes

Vi har et bredt udvalg af retter på vores menu, lige fra klassiske pastaretter til pizzaer og salater. Vi tilbyder også et udvalg af glutenfri og veganske retter, så der er noget for enhver smag. Og så har vi selvfølgelig et fantastisk vinkort!

Hvis du er på udkig efter noget lettere, er vores forretter den perfekte måde at vække din appetit på. Vores mest populære forret er bruschettaen, som er friskbagt brød med tomater, hvidløg og olivenolie på toppen. Hvis du vil have noget hjerteligere, kan du prøve vores hjemmelavede ravioli fyldt med spinat og ricottaost.